Wat is het progressieve verhaal van Woerden

05/09/2024 - Op 11 september organiseert Progressief Woerden een thema café in de bibliotheek van Woerden.

De gemeenteraadsverkiezingen lijken nog ver weg (maart 2026) – maar het begint al te leven bij de (lokale) politieke partijen. Dat geldt zeker ook voor Progressief Woerden!
Daarom organiseert de partij op 11 september om 20.00 uur een thema café in de bibliotheek in Woerden, waarin mensen worden uitgenodigd mee te denken over het progressieve verhaal van Woerden. Denk hierbij aan vragen als voor wie en voor wat wil progressief er zijn in Woerden? Wat wil progressief bereiken in Woerden? Maar ook - om alvast een tipje van de sluier te lichten - een veel fundamentelere vraag die ook landelijk speelt: hoe kan het linkse en progressieve verhaal het best gepresenteerd worden? Is dit door duidelijk voor je idealen te staan (activistisch) of is dit door te streven naar een bredere volkspartij?

Draag bij en deel je ideeën hierover die voor onze Woerdense samenleving van belang zijn! Ook mensen die geen lid zijn van Progressief Woerden maar zich herkennen in de bredere linkse en progressieve beweging zijn van harte welkom.

Geïnteresseerd? Praat mee en draag bij aan het progressieve verhaal van Woerden!

Wanneer: woensdag avond 11 September

Hoe laat: vanaf 20:00 uur

Waar: Bibliotheek, Meulmansweg 27, Woerden

Aanmelden kan via: secretariaat@progressiefwoerden.nl

Deel dit artikel


Nieuwsoverzicht